Έμφαση σε επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης στην Ευρώπη και την Αμερική δίνει το τρίτο τεύχος του xero-x-graphic, του εξεδικευμένου newsletter για την ελληνική αγορά των γραφικών τεχνών, που αποστέλλεται αυτές τις μέρες στο επιλεγμένο πελατολόγιο της XEROX Hellas.

Στην έκδοση αυτή μπορείτε να διαβάσετε για τη νέα τεχνολογία Xerox, το Color 550/560, τις επιτυχίες και τα σχόλια που απέσπασε στις δύο εκδηλώσεις όπου παρουσίαστηκε ως σήμερα στην ελληνική αγορα, για την νέα συνεργασία με την Περράκης Α.Ε. που διευρύνει εντυπωσιακά την γκάμα των υλικών που μπορούν να εκτυπωθούν ποιοτικά στα ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα της εταιρίας, μπορείτε να ενημερωθείτε για την παρουσία της Xerox στο Hunkeler Innovationdays 2011 και το νέο, καινοτόμο, ταχυπιεστήριο συνεχείας που παρουσίασε, βασισμένο στην πατενταρισμένη τεχνολογία waterless inkjet. Επίσης, ο αναγνώστης μπορεί να δει τις νέες ευκαιρίες στο μεγάλο σχήμα με το πλότερ Xerox 7142 colour με EFI eXpress RIP, να διαβάσει για το XMPie, την ολοκληρωμένη λύση Xerox για την προσωποποιημένη επικοινωνία και το πως δημιούργησε ανάπτυξη και κέρδη για την Νορβηγική Elixia, να «ακούσει» τους υπευθύνους των MBA Group και Progressive να εξηγούν για καινοτόμες εφαρμογές υψηλής κερδοφορίας που ανέπτυξαν με τα μηχανήματα και το λόγισμικό της Xerox.

Το newsletter αποστέλλεται μέσω e-mail σε επαγγελματίες γραφικών τεχνών που είναι καταχωρημένοι στη βάση δεδομένων της Xerox Hellas. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν επικοινωνόντας είτε με το τμήμα γραφικών τεχνών της XEROX Hellas στο 2109307000 (κα. Χαρά Λούρα) ή στο e-mail grc-graphicarts@xerox.com είτε με τους συνεργάτες της εταιρείας.

Όσοι θέλετε να δείτε και να κατεβάσετε σε pdf την τρίτη έκδοση, μπορείτε από την σελίδα μου στο Scribd ή από εδώ. Στη σελίδα μου στο Scribd θα βρείτε και τις παλαιότερες εκδόσεις.

Xero-x-Graphic Newsletter [003]
(function() { var scribd = document.createElement(“script”); scribd.type = “text/javascript”; scribd.async = true; scribd.src = “http://www.scribd.com/javascripts/embed_code/inject.js”; var s = document.getElementsByTagName(“script”)[0]; s.parentNode.insertBefore(scribd, s); })();

* Ένα εταιρικό newsletter μεταφέρει με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα το μήνυμα σας στο κοινό που σας ενδιαφέρει και διευκολύνει την επικοινωνία του εμπορικού σας τμήματος με την αγορά σας. Οι συνεργάτες μου και εγώ, μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση και του δικού σας newsletter από τη στρατηγική και την συγραφή του περιεχομένου του ως τη δημιουργία του ψηφιακού υλικού και την παραγωγή ή αποστολή του, αλλά και να προτείνουμε την καλύτερη αξιοποίηση του περιεχομένου του στα social media. Επικοινωνήστε στο ytriantafyllou@gmail.com και τηλεφωνικά στο +30 6937 252420.