Ολοκληρώθηκε και αποστέλλεται ήδη στο επιλεγμένο πελατολόγιο της XEROX Hellas, η δεύτερη έκδοση του xero-x-graphic, του εξεδικευμένου newsletter για την ελληνική αγορά των γραφικών τεχνών.

Στην έκδοση αυτή μπορείτε να διαβάσετε για τη νέα τεχνολογία της εταιρείας, το Xerox Color 1000 Press, τις επιτυχίες και τα σχόλια που απέσπασε ως σήμερα στη διεθνή και την ελληνική αγορα και τη σημαντική χρωματική πιστοποίηση που απέσπασε από τη Fogra, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως η Mediaware τυπώνει ψηφιακά τα κουτιά της Microsoft και για τα εντυπωσιακά κέρδη που είχε η LaserTryk τυπώνοντας ψηφιακά βιβλία, μπορείτε να πληροφορηθείτε για το νέο σχήμα 660χιλ του iGen4, τη δυνατότητα των εκτυπωτών συνεχείας της εταιρείας να τυπώνουν ελαφρύ (40gsm) χαρτί και να μάθετε για το νέο Xerox 550/560 που θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, για τις δυνατότητες εκτυπώσεων ασφαλείας με τεχνολογία Xerox και για τις ολοκληρωμένες λύσεις βιβλιοδεσίας που είναι διαθέσιμες για τα ψηφιακά μας πιεστήρια. Τέλος, οι συνεργάτες της εταιρείας Docusys και Copygraff παρουσιάζονται και μιλούν για την αγορά και τις προοπτικές της.

Το newsletter αποστέλλεται μέσω e-mail σε επαγγελματίες γραφικών τεχνών που είναι καταχωρημένοι στη βάση δεδομένων της Xerox Hellas. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να εγγραφούν επικοινωνόντας είτε με το τμήμα γραφικών τεχνών της XEROX Hellas στο 2109307000 (κ. Χάρης Τράμπας) ή στο e-mail grc-graphicarts@xerox.com είτε με τους συνεργάτες της εταιρείας.

Όσοι θέλετε να δείτε και να κατεβάσετε σε pdf τη δεύτερη έκδοση, μπορείτε από την σελίδα μου στο Scribd ή από εδώ.

Xero-x-graphic newsletter [002]