Μια ακόμα σημαντική αναγνώριση για την διαδικτυακή παρουσία και δουλειά του Γιάννη Π. Τριανταφύλλου, ιδρυτή και διευθυντή του γραφείου ΤΟ ΑΤΟΜΟ Consulting Services, είναι η ανακοίνωση από το LinkedIn πως το επαγγελματικό του προφιλ συμπεριλαμβάνεται στο 1% των προφιλ με τις περισσότερες επισκέψεις κατά το 2012, ανάμεσα στα 200 εκατομμύρια μέλη που έχει η επαγγελματική αυτή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

To LinkedIn έχει κυρίως επαγγελματικό χαρακτήρα και μπορεί να αξιοποιηθεί ως πλατφόρμα αναζήτησης στελεχών, εύρεσης εργασίας και συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, αλλά και εταιρικής προβολής και ανάπτυξης επιλεγμένων δικτύων B2B συνεργασιών μέσα από την «επιλογή» των Company Pages που πρόσφατα ανακοίνωσε για εταιρική χρήση.

Το LinkedIn βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και πρόσφατα ξεπέρασε το ορόσημο των 200 εκατομμυρίων μελών, γεγονός το οποίο αποφάσισε να «γιορτάσει» τιμώντας όσα από τα μέλη βοήθησαν σε αυτό. Χαρακτηριστική η επιστολή που συνόδευε το σύντομο e-mail, με την υπογραφή του Deep Nishar, Senior Vice President, Products & User Experience της LinkedIn Inc.

Hi Yannis P.,
Recently, LinkedIn reached a new milestone: 200 million members. But this isn’t just our achievement to celebrate — it’s also yours.
I want to personally thank you for being part of our community. Your journey is part of our journey, and we’re delighted and humbled when we hear stories of how our members are using LinkedIn to connect, learn, and find opportunity.
All of us come to work each day focused on our shared mission of connecting the world’s professionals to make them more productive and successful. We’re excited to show you what’s next.
With sincere thanks,
Deep Nishar
Senior Vice President, Products & User Experience

Το μέλος με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο προφίλ του ήταν -ποιός άλλος- ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama, το προφίλ του οποίου επισκέφθηκαν περισσότεροι από 526 χιλιάδες άνθρωποι μέσα στο 2012. Από τα 200 εκατομμύρια μέλη του δικτύου, τα 74 εκατομμύρια ζουν στις ΗΠΑ, τα 18 εκατομμύρια στην Ινδία και ακολουθούν Βραζιλία και Ηνωμένο Βασίλειο με 11 εκατομμύρια. Το δίκτυο πλέον αποκτά ένα νέο μέλος ανά δύο δευτερόλεπτα.