Η αμερικάνικη αγορά είναι η πηγή πολλών νέων τάσεων σε θέματα μάρκετινγκ, ανάμεσα τους και αυτής της χρήσης online τεχνολογιών και τεχνικών παραγωγής περιεχομένου στο B2B marketing.

Μια πρόσφατη έρευνα του Content Marketing Institute δείχνει πως οι B2B marketers ξοδεύουν περισσότερα, διαφοροποιώντας και εμπλουτίζοντας τις τακτικές τους, και διανέμουν το περιεχόμενο τους σε περισσότερα κοινωνικά δίκτυα από ότι στο παρελθόν. Άλλη μία σημαντική τάση είναι πως το 90% όσων απάντησαν στην έρευνα χρησιμοποιεί κάποια μορφή content marketing, όχι όμως κατ’ανάγκη με τον σωστο τρόπο.

Το παρακάτω infographic οπτικοποιεί τα αποτελέσματα της έρευνας και παρουσιάζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το ότι το περιεχόμενο, το content marketing δεν είναι μια απλή μανία και θα συνεχίσει να αποτελεί κινητήρια δύναμη για την εμπορική λειτουργία, όσο οι εταιρείες και τά στελέχη του μάρκετινγκ θα εξακολουθούν να αγωνίζονται για να βρουν τη διαδικασία που λειτουργεί για την περίπτωση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε τη δική σας στρατηγική περιεχομένου και την παρουσία της εταιρείας σας στα social media μπορείτε να επικονωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2114017918 ή 6937252420 ή μέσω e-mail στο ytriantafyllou@toatomo.info