Λίγο πριν το κλείσιμο του 2012, ανακοινώνουμε μια νέα συνεργασία για το γραφείο μας: την αντιπροσώπευση του I Like Voucher (www.ilikevoucher.gr), το οποίο θα προωθούμε πλέον ως μέρος της συνολικής μας πρότασης social media marketing σε μικρές και μεσαίες εταιρείες.

Το I Like Voucher είναι μια πλατφόρμα online προώθησης μιας εταιρείας και των προϊόντων της, η οποία συνδέεται και «αντλεί» κοινό για την επιχείρηση σας μεσα από τα κυριότερα κοινωνικά δίκτυα (πχ facebook). Σκοπός του είναι να επικοινωνήσει προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και λοιπές διαφημιστικές ενέργειες που προσφέρονται από ιδιώτες και επιχειρήσεις κάθε μορφής, σε χρήστες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παρέχει ένα δικτυακό τόπο όπου τα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και λοιπές διαφημιστικές ενέργειες τρίτων εμφανίζονται, διαφημίζονται, προωθούνται, διατίθενται σε μορφή online κουπονιών – vouchers για δωρεάν δείγματα, προσκλήσεις, προσφορές, εκπτώσεις και διαγωνισμούς.

Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών και το απλό διαχειριστικό του περιβάλλον μας επιτρέπει να χτίσουμε εύκολα, απλά και με μικρό κόστος τα δικά σας voucher και να συνδέσουμε τις φυσικές (local) προωθητικές σας ενέργειες με τα Social Media, βοηθώντας σας να επωφεληθείτε από τη νέα τάση «Research Online Buy Offline» των καταναλωτών, να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας και, στο κλείσιμο κάθε προωθητικής σας ενέργειας, να έχετε τα στοιχεία όσων ενδιαφέρθηκαν σε μια άμεσα αξιοποιήσιμη βάση δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε τη δική σας στρατηγική και παρουσία στα social media μπορείτε να επικονωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2114017918 ή 6937252420 ή μέσω e-mail στο ytriantafyllou@toatomo.info