Aν ο χώρος των Social Media σας φαίνεται σύνθετος και μπερδεμένος, όπως γράφαμε πριν μερικές μέρες, συγκεντρώστε το βλέμμα στο smartphone σας και ρίξτε μια καλή ματιά στο παραπάνω γράφημα. Διαφημίσεις, εφαρμογές, εμπορικά site, gaming, agencies, trading desks, aggregators, VoIPs, DSPs, SSPs και λοιπά και λοιπά… Για να μην ψάχνεστε, αυτό που βλέπετε στο γράφημα είναι το πως μια «κινητή» διαφήμιση φτάνει από τον marketer στον καταναλωτή. Α, και όσο και αν το μεγαλώσετε δεν θα γίνει απλούστερο.

Οι επαγγελματικές επιδόσεις είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής εργασίας, προϊόν επαγγελματιών. Μπορούμε να το συζητήσουμε και να σας το αποδείξουμε με τις προτάσεις μας. Αρκεί μια συνάντηση μαζί σας, να γνωρίσουμε την εταιρεία σας και να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τρόπους να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικές οι δομές και λειτουργίες marketing και η επαφή σας με τους πελάτες σας. Μπορείτε να καλέσετε στα 2114017918 και 6937252420 ή να στείλετε e-mail στο ytriantafyllou@toatomo.info

υ.γ.2 η αποτύπωση αυτή του τοπίου του mobile marketing δημιουργήθηκε από την Luma Partners, μια εξειδικευμένη επενδυτική τράπεζα που συμβουλεύει εταιρείες στο χώρο των μέσων επικοινωνίας και της τεχνολογίας.