Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, με χαρά σας προσκαλώ την Τρίτη 26.06.2012 στο ξενοδοχείο Divani Caravel για να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 1oυ Συνεδρίου Social Media World + e-Business World 2012, του οποίου το γραφείο μου είναι χορηγός επικοινωνίας και υποστηρίζει σε ενέργειες social media.

Σημειώστε επίσης ότι από τις 12:00 ως τις 13:30, στην δεύτερη ενότητα του Συνεδρίου με κεντρικό θέμα «Χτίζοντας το Business Case των Social Media» θα παρουσιάσω ως εισηγητής το θέμα «Επάγγελμα: Community Manager».

Στην εισήγηση μου επιχειρώ σύγκριση ρόλων του (σύγχρονου) Community Manager με τον (παλαιό) Μarketing Manager και προσπαθώ να απαντήσω σε κρίσιμες επιχειρηματικές ερωτήσεις όπως «Ποιόν από τους δύο χρειάζεται σήμερα περισσότερο μια social εταιρεία;», «Ποιός είναι αυτός ο Community Manager, τι δουλειά κάνει, τι προσόντα πρέπει να έχει;», «Ο ρόλος του Μarketing Manager μπορεί να έχει πλέον εξελιχθεί σε αυτόν του Community Manager, πόσο όμως έχουν εξελιχθεί και οι άνθρωποι μαζί με τους ρόλους;»

Πιστεύω πως η εισήγηση μου αλλά και η συνολική θεματολογία του Συνεδρίου στους δύο κλάδους του, το Social Media World και το e-Business World, θα σας ενδιαφέρει και η κουβέντα που θα γίνει τόσο στις συνεδρείες όσο και στα διαλείμματα θα προσθέσει στις γνώσεις και εμπειρίες σας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.socialmediaworld.gr και το www.e-businessworld.gr όπου μπορείτε να κάνετε και την προεγγραφή σας. Σημειώστε πως η συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου είναι δωρεάν.

Σας ευχαριστώ και θα χαρώ να σας δω από κοντά.

Γιάννης Π. Τριανταφύλλου