Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι έχουμε πάρα πολλούς μάνατζερ. Και ενώ αυτό, θεωρητικά, δεν είναι ένα κακό, οι πάρα πολλοί μάνατζερ μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Το να έχεις πάρα πολλούς μάνατζερ δημιουργεί τελικά νοοτροπίες κοπαδιού προβάτων με αποτέλεσμα την προστασία του κατεστημένου. Είναι δεδομένο ότι οι παραδοσιακοί στη σκέψη μάνατζερ τείνουν να μη βλέπουν πέρα από τα όρια του «κουτιού» τους, προσπαθούν να επικεντρωθούν στο στόχο χρησιμοποιώντας έναν γερασμένο τρόπο σκέψης. Δυστυχώς, το να αντιμετωπίζουμε τα σημερινά προβλήματα με μάτια και μυαλά ίδια με αυτά που μας οδήγησαν στο αδιέξοδο δε θα μας βοηθήσει καθόλου να βγούμε από αυτό.

Στη σημερινή εξαιρετικά δυσχερή οικονομική συγκυρία, ο κόσμος αναζητά ηγεσία. Χρειαζόμαστε ηγέτες που θα αναλάβουν δράση και θα εμπνεύσουν την αλλαγή, και αυτό γιατί το επιχειρηματικό μοντέλο του χθες δεν είναι πλέον αποτελεσματικό σήμερα. Χρειαζόμαστε ηγέτες που έχουν το εσωτερικό σθένος να υιοθετήσουν νέες ιδέες, ανεξάρτητα από την προέλευση αυτών των ιδεών. Χρειαζόμαστε ηγέτες που είναι πρόθυμοι να δεχθούν και να εφαρμόσουν νέες στρατηγικές για την επιτυχία.

Η αγορά, ο κόσμος ψάχνει για ηγέτες; είσαι μήπως ένας από αυτούς;

* Μπορούμε να συζητήσουμε, να αναλύσουμε και να δομήσουμε μαζί την δημόσια εικόνα και παρουσία σας ως επιχειρηματία-ηγέτη για τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας, με εφόδιο τις γνώσεις και εμπειρίες είκοσι χρόνων στην οργάνωση και διοίκηση εταιρειών, δραστηριοτήτων και τμημάτων εταιρειών. Επικοινωνήστε στο toatomo@gmail.com και τηλεφωνικά στο +30 6937 252420