Κυριολεκτικά εν μέσω θέρους, την περίοδο που η συντριπτική πλειοψηφία του ιδιωτικού τομέα λείπει σε θερινές διακοπές, και μετά από άγονη αναμονή πολλών μηνών (αρκεί να θυμίσουμε ότι η πρώτη αναγγελία από την κα Κατσέλη ήταν στις προγραμματικές δηλώσεις του Οκτωβρίου 2009(!!!) και ότι έκτοτε συχνά πυκνά γινόμαστε δέκτες επανάληψης της ίδιας εξαγγελίας…) το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, έδωσε σε Δημόσια Διαβούλευση, το Σχέδιο Νόμου του νέου Αναπτυξιακού.

Η δημόσια διαβούλευση άνοιξε τη Δευτέρα 09 Αυγούστου, στις 12:00 και θα παραμείνει ανοικτή σε σχόλια έως τις 23 Αυγούστου 2010, στις 23:59.

Η επίσημη σελίδα της ηλεκτρονικής δημόσιας διαβούλευσης είναι εδώ, επιπλέον μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το Σχέδιο Νόμου σε μορφή pdf μέσω της σελίδας μου στο Scribd. Σε περίπτωση που κάποιοι από τους αναγνώστες μου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δημόσια διαβούλευση μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης σελίδας, εναλλακτικά μπορούν να αφήσουν το σχόλιο-πρόταση τους στη δημοσίευση που αναρτώ, όσα σχόλια περιέχουν προτάσεις θα προωθηθούν από εμένα στην δημόσια διαβούλευση την Δευτέρα 23 Αυγούστου.