Brief caption in english: His cooperation with XEROX Hellas as business consultant for the graphic industry announced mr. Yannis P. Triantafyllou, marketing & business development consultant, one of the most experienced marketeers of the Greek Graphic Industry. Cooperation will cover the complete sales network of XEROX with a wide range of consulting services specialising on production digital printing & document management investments & services.

Την συνεργασία του με την XEROX Hellas ως συμβούλου για την αγορά των Γραφικών Τεχνών, ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Π. Τριανταφύλλου, σύμβουλος μάρκετινγκ και επιχειρηματικής ανάπτυξης και από τα πλέον έμπειρα στελέχη της αγοράς των γραφικών τεχνών στην Ελλάδα.

«Η νέα αυτή συνεργασία, εκτός από ιδιαίτερη τιμή, είναι και μια σημαντική πρόκληση καθώς η XEROX αποτελεί τον ηγέτη διεθνώς στις τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης. Στην Ελλάδα, η ομάδα της XEROX έχει πετύχει να κατακτήσει σημαντικά μερίδια σε διάφορες αγορές και έχει βάλει την «υπογραφή» της σε μερικές από τις πλέον επιτυχημένες μονάδες ψηφιακής εκτύπωσης τα τελευταία χρόνια. Ο πήχης πλέον έχει μπει ψηλότερα, στόχος είναι η διεύρυνση της αγοράς, η δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων, η ανάπτυξη νέων εφαρμογών υψηλής κερδοφορίας για παλιούς και νέους πελάτες», ανέφερε ο κ. Τριανταφύλλου.

Η συνεργασία θα καλύψει και το δίκτυο αντιπροσώπων της XEROX, με ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανάμεσα τους και η προετοιμασία, υποβολή και κατάθεση προτάσεων για επιδότηση μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ ΙΙ.