Brief caption in english: Their cooperation with mr. Yannis P. Triantafyllou announced greek firm ANODOS s.a. Within the framework of this agreement, as of Setpember 1st, 2009, the office of mr. Triantafyllou (TOATOMO Consulting Services) will undertake planning and coordination of marketing & communications activities of the company towards both resellers network and the market. ANODOS s.a. is the official distributor of ADOBE Systems Inc. for Greece & Cyprus

Την συνεργασία της με τον κ. Γιάννη Π. Τριανταφύλλου σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας ανακοίνωσε η ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, το γραφείο του κ. Τριανταφύλλου αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και συντονισμό των ενεργειών μάρκετινγκ & επικοινωνίας της εταιρείας και την ενημέρωση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας.

«Η συνεργασία με την ΑΝΟΔΟ, αντιπρόσωπο της ADOBE σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και 15 χρόνια, αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόκληση, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου η ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών είναι η λέξη κλειδί για την ανάπτυξη», δήλωσε σχετικά ο κ. Τριανταφύλλου.

«Η ποιότητα ήταν και είναι η στρατηγική μας σε μια αγορά που αλλάζει και στρέφεται όλο και περισσότερο σε εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικότητες. Η τάση αυτή αποτελεί για μας μια ευκαιρία, να διευρύνουμε τη διείσδυση στην αγορά των καινοτόμων λύσεων της ADOBE και να αναβαθμίσουμε με νέα ποιοτικά πρότυπα τις υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης που προσφέρουμε στους επαγγελματίες της οπτικής επικοινωνίας, ώστε να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται», προσέθεσε ο κ. Δημακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε.

Η ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε. είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των προϊόντων λογισμικού της ADOBE στην Ελλάδα και Κύπρο από το Μάιο του 1994 καθώς και των Adobe Enterprise Solutions για τα προϊόντα Adobe® LiveCycle™ από το 2004. Η ΑΝΟΔΟΣ Α.Ε., μέσα από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο μεταπωλητών ανά την Ελλάδα, που αριθμεί περισσότερους από 800, διακινεί τα προϊόντα λογισμικού Adobe, αλλά παράλληλα και άλλες εφαρμογές ή συναφή προϊόντα, όπως τα προϊόντα MAXON, Kaspersky, Wacom, Parachute fonts κ.ά. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και επαγγελματικής επιμόρφωσης σε εγγεγραμμένους χρήστες των προγραμμάτων της Αdobe από εξειδικευμένους τεχνικούς και πιστοποιημένους (ΑCI) εκπαιδευτές.

Η Adobe Systems Inc. αποτελεί τον ηγέτη διεθνώς στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στους τομείς των εφαρμογών ψηφιακής απεικόνισης, γραφικού σχεδιασμού και διαχείρισης εγγράφων (Creative Pro-Web-Video- Αdobe Intelligent Documents), τόσο για μεμονωμένες επιχειρήσεις, όσο και μεγάλους οργανισμούς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.