Απόρροια της οικονομικής κρίσης;; Ίσως !! Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι, όλο και περισσότεροι, επιλέγουν τη χειρότερη επιλογή όλων: την απραξία. Η απραξία δημιουργεί αβεβαιότητα. Η απραξία δημιουργεί φόβο. Η απραξία είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί κάποιος να επιλέξει σήμερα.

Στη ζωή, η φύση μας δείχνει ότι είτε πεθαίνουμε είτε αυξανόμαστε. Δεν έχουμε την επιλογή απλά να αναμείνουμε. Η απραξία είναι το αντίτιμο του θανάτου επειδή για κάθε στιγμή που επιλέγετε να μην κάνετε ενέργειες οποιουδήποτε είδους, ολισθαίνετε προς τα πίσω και ο κόσμος σας προσπερνά. Τελικά η απραξία οδηγεί σε ατροφία και εσείς χάνετε τις δεξιότητες που δουλεψατε τόσο σκληρά για να αναπτύξετε. Στο τέλος η δουλειά σας δοκιμάζει την ατροφία και αρχίζετε να χάνετε τους πελάτες, το κέρδος και, τελικά, τους οικονομικούς πόρους σας.

Ίσως η πολλή ανάλυση να σας έχει οδηγήσει σε παράλυση. Είστε τόσο προσηλωμένοι στην ανάλυση των δεδομένων και στις αναφορές που πρέπει να κάνετε ώστε δεν έχετε την δυνατότητα να δράσετε. Αυτή η παράλυση μπορεί να καταστρέψει και εσας και τη δουλειά σας εάν της επιτρέψετε να διαρκέσει περισσότερο.

Επιλέξτε να δράσετε, να κάνετε πράξεις, σήμερα κι όλας !! Κλείστε τον υπολογιστή σας, κάνετε μερικά βήματα μακρυά από το γραφείο σας, και βγείτε εκεί έξω… Πηγαίνετε επίσκεψη σε έναν πελάτη σήμερα, μοιραστείτε μερικές ιδέες μαζί του. Μοιραστείτε ιδέες για επιχειρηματική ανάπτυξη με ανθρώπους που είστε δικτυωμένοι και μαζί αναζητήστε νέες ιδέες.

Δράση ή απραξία; Θάνατος ή ζωή; Επιλέγω δράση !! Επιλέγω ζωή !!