Στa προϊόντα και τις παραγωγικές δυνατότητες της Netprint αναφέρθηκε το περιοδικό Photonet (τεύχος Μαΐου 2009) σε δισέλιδη παρουσίαση του στα πλαίσια ενός ευρύτερου αφιερώματος στην ψηφιακή εκτύπωση και τις τεχνολογικές εξελίξεις που διαμορφώνουν τις νέες τάσεις της αγοράς.
Στα πλαίσια της παρουσίασης του, το περιοδικό έκανε εκτενή αναφορά στις εκτυπωτικές δυνατότητες της Netprint και στις νέες εφαρμογές που η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα στην αγορά: απευθείας εκτύπωση σε πολυεστερικά υφάσματα, εκτύπωση με τη χρήση μελανιών UV σε άκαμπτα υλικά και μορφοκοπή για την δημιουργία εξειδικευμένων συστημάτων προβολής.
Παράλληλα, έγινε ιδιαίτερη παρουσίαση του νέου καταλόγου συστημάτων προβολής Digistand 2009, ο οποίος πλέον περιέχει και νέες λύσεις με οικολογική διάσταση, όπως τα stand από bamboo.
Η παρουσίαση ολοκληρώνεται με ξεχωριστή αναφορά στην PrintOK, εταιρεία συνδεδεμένη με την Netprint που παρουσιάζει στην αγορά των γραφικών τεχνών μια πλήρη γκάμα υλικών ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος (μελάνια, υλικά σε ρολό, υλικά σε φύλλα) ειδικά επιλεγμένα ώστε να παρουσιάζουν την ιδανική σχέση τιμής – απόδοσης στην αγορά.