Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Netprint και της PrintOK στην κλαδική έκθεση Graphica 2009 που διοργανώθηκε από 31 Μαΐου ως και 01 Ιουνίου στην Αθήνα. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας μπόρεσαν να ενημερωθούν διεξοδικά για τις διάφορες τεχνολογίες εκτύπωσης που έχει αναπτύξει η εταιρεία και να δουν ζωντανά πρωτοποριακές προτάσεις προβολής των προϊόντων τους.

Στο περίπτερο μας δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε νέες τεχνικές εκτύπωσης, όπως η εκτύπωση με χρήση μελανιών UV σε standard (foamboard, reboard) ή ειδικά υλικά (ξύλο, plexiglass, δερματίνη, τεντόπανο, γυαλί, καθρέφτη κ.λπ.) αλλα και σε νέες εφαρμογές όπως οι εκτυπώσεις σε πολυεστερικά υφάσματα. Ένα χωριστό μέρος του περιπτέρου μας ήταν αφιερωμένο στα συστήματα προβολής: παρουσιάσαμε τα προϊόντα της σουηδικής Expolinc, συστήματα υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνουν μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες για εύκολη, ποιοτική και διαρκή χρήση, και δίπλα τους δείξαμε τα νέα μας Bamboo Digistand, ένα οικολογικό προϊόν, σχεδόν 100% ανακυκλώσιμο, που συνδυάζει την κομψότητα, την ευκολία χρήσης και την οικονομία.

Η παρουσία μας στην Graphica είχε και μια άλλη διάσταση: την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της εταιρείας μας, ειδικά στην περιφέρεια, για τους οποίους παρουσιάσαμε και μια ολοκληρωμένη πρόταση υλικών εκτύπωσης. Η πρόταση μας περιλαμβάνει μελάνια solvent εκτύπωσης από την Techink, συμβατά με όλες σχεδόν τις κεφαλές της αγοράς, βινύλια για εκτύπωση και κοπτικό από την Unifol, μια οικονομική επιλογή ποιότητας, φύλλα πολυουρεθάνης από την Artfoam, ιδανικά είτε για απευθείας εκτύπωση με μελάνια UV είτε για επικόλληση, και -τέλος- τα νέα υλικά M&T Plastech, εκτυπώσιμα πλαστικά φύλλα PVC εύκαμπτα ή άκαμπτα για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Μαζί τους και η ολοκληρωμένη οικογένεια υλικών για εκτυπώσεις solvent (frontlit, backlit, mesh κ.λπ.) και πλαστικοποίηση που η εταιρεία διαθέτει με το εμπορικό σήμα Print OK.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Netprint μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή στις ιστοσελίδες μας (www.netprint.gr ή www.digistand.gr ή www.printok.gr). Όσοι ενδιαφέρονται για εμπορική συνεργασία μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας στα τηλέφωνα 210 2775714 και 210 2850739 ή μέσω e-mail στα sales@netrpint.gr και support@netprint.gr