Η κάλυψη επιφανειών με εκτυπωμένα θέματα κατακτά ολοένα και περισσότερο την αγορά, όσο το μάρκετινγκ αναζητά νέους τρόπους προβολής και διαφήμισης για τις επιχειρήσεις. Με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης μεγάλου σχήματος είναι πλέον εφικτή η μετατροπή μιας βιτρίνας ή μιας πρόσοψης από υαλοπίνακες σε δυναμικά εργαλεία μάρκετινγκ, συντελώντας δημιουργικά στην προβολή της επιχείρησης.

Το αυτοκόλλητο βινύλιο και το one way vision είναι τα υλικά που εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για τέτοιες εφαρμογές. Το απλό αυτοκόλλητο καλύπτει πλήρως την επιφάνεια και εξασφαλίζει αδιαπερατότητα, ενώ το one way vision (διάτρητο αυτοκόλλητο) ενώ εμφανίζει εξωτερικά το θέμα που προβάλλουμε, με την ενιαία εσωτερική σκουρόχρωμη επιφάνεια του επιτρέπει σε όσους είναι μέσα στο κατάστημα να βλέπουν προς τα έξω.

Για εκτυπώσεις που θα τοποθετηθούν σε εξωτερικό χώρο συνίσταται επιπλέον πλαστικοποίηση UV ώστε να προστατευθεί η εκτύπωση από και να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των χρωμάτων. Η επιφάνεια του τζαμιού καλύπτεται είτε ολόκληρη είτε με κοπτικό αυτοκόλλητο (περιμετρική κοπή γύρω από το σχήμα που επιθυμούμε). Ο χρόνος τον οποίο επιθυμείτε να διατηρήσετε αναρτημένη την εκτύπωση σας στην βιτρίνα, μας βοηθά να σας προτείνουμε τα κατάλληλα υλικά ώστε να σας εξασφαλίσουμε και ποιότητα και οικονομία.

Για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα δίκτυο υπηρεσιών πρίν και μετά την εκτύπωση. Πριν ξεκινήσουμε την εκτύπωση, ειδικευμένος συνεργάτης μας κάνει επιτόπια επιμέτρηση και αποτύπωση του χώρου όπου θα τοποθετηθεί η εκτύπωση και καταγράφει κάθε άλλη ιδιαιτερότητα της δουλειάς (π.χ. αν στο χώρο τοποθέτησης υπάρχει παλιά εκτύπωση που πρέπει να αφαιρεθεί, αν η εγκατάσταση βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο όπου ισχύουν ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας και απαιτούνται ειδικές άδειες κ.λπ.). Τα δεδομένα αυτά προωθούνται στο τμήμα πωλήσεων, ώστε να υπολογιστεί το κόστος της εργασίας και να σας δοθεί η αντίστοιχη προσφορά. Μετά την ανάθεση της δουλειάς και την εκτύπωση της, τα συνεργεία μας εφαρμόζουν και επικολλούν τα υλικά με τρόπο ώστε να εγγυηθούμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Έτσι, μέσα από τη συνεργασία μας και αξιοποιώντας το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών μας, έχετε στα χέρια σας μια ολοκληρωμένη εφαρμογή και -πλέον- ένα πανίσχυρο εργαλείο μάρκετινγκ στο κατάλληλο σημείο: την είσοδο του καταστήματος σας.