Ολοκληρωμένη πρόταση για τους επαγγελματίες της ψηφιακής εκτύπωσης θα παρουσιάσει η Netprint στο περίπτερο της στην έκθεση Graphica 09 που θα γίνει από 29 Μαΐου ως και 1 Ιουνίου στο Μetropolitan expo, στον χώρο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Στο περίπτερο μας (αριθμός 1-120) οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν δείγματα εφαρμογών εκτυπωμένα με διαφορετικές τεχνολογίες εκτύπωσης (solvent, UV, ξηρογραφία, dye sublimation κ.α.) στον εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία και να συζητήσουν με τους εξειδικευμένους συμβούλους της εταιρείας προτάσεις και λύσεις για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών προβολής των πελατών τους.

Ιδιαίτερα προβεβλημένες θα είναι οι ειδικές εφαρμογές που η εταιρεία μπορεί να παράγει με εκτυπώσεις σε ξύλο, γυαλί, ύφασμα και άλλα ιδιαίτερα υλικά, δημιουργώντας νέες δυνατότητες και προοπτικές και διευρύνοντας σημαντικά το πελατολόγιο της εταιρείας μας με την προσθήκη επαγγελματιών που ασχολούνται με την οργάνωση, κατασκευή και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Η παρουσίαση ενός -όσο γίνεται- πληρέστερου πακέτου λύσεων εκτύπωσης απευθύνεται και σε μια άλλη κατηγορία επαγγελματιών, τους ενεργούς και υποψήφιους συνεργάτες μας στην επαρχία που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη της εταιρείας μας και να ενημερωθούν ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα «αχτύπητο» πακέτο που θα περιλαμβάνει ποιοτικές εκτυπώσεις στη μεγαλύτερη ποικιλία υλικών της αγοράς σε συνδυασμό με μια ευρεία γκάμα συστημάτων προβολής από τους καταλόγους Digistand και Μ&Τ Displays.

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο μας στη Graphica09 (www.graphicaexpo.gr), την Παρασκευή 29.05 από 12:00-21:00, το Σάββατο 30.05 και την Κυριακή 31.05 από 10:00-21:00 και τη Δευτέρα 01.06 από 12:00-21:00.

Για προσκλήσεις και οργανωμένες συναντήσεις με τα στελέχη μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2775714 ή μέσω e-mail στα info@netprint.gr και marketing@netprint.gr