«Θα τη δώσουμε τη δουλειά στη Netprint, υπόγραψα και την ανάθεση εργασίας…».
Και τώρα ;;
«Μίλα τους, να δούμε πως μπορούμε να τους στείλουμε το αρχείο που θα τυπώσουν…»

Σίγουρα το να «κάψετε» ένα CD ή ένα DVD είναι απλό, το πρόβλημα αρχίζει όταν πρέπει να …κινηθεί αυτό το CD ή DVD aπό το γραφείο σας προς εμάς, ειδικά όταν ο χρόνος για να παραδοθεί στον πελάτη σας πιέζει αμείλικτα…

Ο πλέον απλός τρόπος είναι να τα ανεβάσετε στο ftp server που διαθέτει η Netprint. Χρειάζεστε σύνδεση στο internet και έναν απλό ftp client.

Μέσω του ftp client συνδέεστε στη διεύθυνση ftp://psiphiomain.dyndns.org
Δίνετε user name και password το ίδιο: guest

Αν έχετε ήδη φτιάξει directory στο όνομα σας (είστε τακτικός συνεργάτης μας, δηλαδή) το ανοίγετε, ανεβάζετε (Put File ή Upload) εκεί το αρχείο σας. Αν δεν έχετε δημιουργείτε ένα με το όνομα σας.

Όταν ολοκληρωθεί το upload μας ενημερώνετε μέσω e-mail (στο info@netprint.gr ή στο ιnfo@digistand.gr ή στο e-mail του συνεργάτη με τον οποίο επικοινωνείτε) ή τηλεφωνικά (τον συνεργάτη με τον οποίο μιλάτε ή το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) για το όνομα του αρχείου που ανεβάσατε προς παραγωγή.

Είναι ένας απλός, εύκολος και γρήγορος τρόπος που θα σας γλυτώσει (σίγουρα !!) από πολύ τρέξιμο.

Απαραίτητες διευκρινίσεις:
α. έχετε δικαίωμα να προσθέσετε, όχι να αφαιρέσετε αρχεία από το ftp server. Έτσι, αν ανεβάσετε κάποιο λάθος αρχείο, ενημερώστε μας (με τον παραπάνω τρόπο) για να το διαγράψουμε.
β. τα αρχεία που ανεβάζετε δεν παραμένουν στο server προς αρχειοθέτηση, διαγράφονται από εκεί μόλις παραληφθούν από εμάς και προωθηθούν στην παραγωγή.
γ. αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία ανεβάσματος αρχείου παρακαλούμε επικοινωνείστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας (τηλ 210 2775714).