Οι απαιτήσεις της αγοράς είναι δεδομένες: ποιότητα, ευελιξία, ταχύτητα, οικονομία και -πλέον- περιβαλλοντική συνείδηση !! Στις απαιτήσεις αυτές η Netprint ανταποκρίνεται παρουσιάζοντας στην Graphica 2009 μια νέα συνεργασία στον τομέα των συστημάτων προβολής: την σουηδική Expolinc.

H Expolinc ιδρύθηκε το 1986 και είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φορητών συστημάτων διανομής σε διεθνές επίπεδο. Διαθέτει μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα προϊόντων, ειδικά κατασκευασμένα ώστε να μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα: την προβολή του μηνύματος που παρουσιάζουν. Ο χειρισμός τους, το «στήσιμο» τους, είναι εξαιρετικά απλός και δεν χρειάζεται εργαλεία, αρκεί να ακολουθηθούν οι «βήμα-βήμα» οδηγίες χρήσης που συνοδεύουν το προϊόν.

Τα προϊόντα της Expolinc σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και σύστημα διοίκησης πιστοποιημένο με ISO 9001:2000 από το 2003. Έτσι είναι εφικτός ο απόλυτος ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής, στοιχείο που επιτρέπει στην Expolinc να εγγυάται δια βίου τα προϊόντα της για κατασκευαστικά ελαττώματα. Παράλληλα, στοιχείο που ενισχύει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Expolinc, είναι η περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρείας όπως εκφράζεται τόσο μέσα από τη διαρκή αναζήτηση από το τμήμα R&D πρώτων υλών, μεθόδων παραγωγής και συστημάτων ελέγχου και διανομής, φιλικών στο περιβάλλον όσο και από την διαρκή συζήτηση με μεταπωλητές και πελάτες-τελικούς χρήστες για την διαρκή βελτίωση των προϊόντων της εταιρείας προς αυτή την κατέυθυνση.

Η οικογένεια Expolinc περιλαμβάνει προϊόντα roll-up και pop-up αλλά και ειδικές λύσεις υποστήριξης διανομής έντυπου υλικού και προβολής των μηνυμάτων σε εξωτερικό χώρο (arena & flag system). Για να προμηθευτείτε τον αναλυτικό κατάλογο Expolinc καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων της Netprint στο τηλ. 210 2775714 ή μέσω e-mail στα info@netprint.gr και marketing@netprint.gr