Θέλετε η προβολή σας να γίνεται με τρόπο φιλικό στο περιβάλλον και ταυτόχρονα να μη χάνει τον επαγγελματισμό που παρέχουν τα κλασσικά συστήματα προβολής;; Την απάντηση δίνει η νέα, πρωτότυπη σειρά προϊόντων Bamboo banner που παρουσιάζει η Netprint στον κατάλογο Digistand 2009.

Με κύρια πρώτη ύλη του bamboo και ανακυκλώσιμα σχεδόν κατά 90%, η νέα οικογένεια προϊόντων της Netprint αποτελείται από τέσσερα καλαίσθητα και λειτουργικά προϊόντα: roll-up, postershelf, lit banner και x banner, σε μια ποικιλία διαστάσεων που καλύπτουν πρακτικά κάθε ανάγκη προβολής. Σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και εύκολα στη χρήση, αποτελούν μια «διαφορετική», πρωτότυπη επιλογή για τις παρουσιάσεις σας.

Το bamboo είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά του πλανήτη, χαμηλής γεωργικής αξίας, το οποίο χρησιμοποιείται πλέον ευρέως σε βιομηχανικές εφαρμογές. Ωριμάζει μόλις σε 3-4 χρόνια, μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη και βιώσιμη εναλλακτική για το ξύλο ή το μέταλλο και παρέχει έναν κρίσιμο καταλύτη στην ισορροπία οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Τα νεά Bamboo banner stand διατίθενται ήδη στην Ελλάδα από το τμήμα πωλήσεων της Netprint (τηλ. 210 2775714) ή μέσω του web site www.digistand.gr