Ανανεωμένος σε σχεδίαση και εμπλουτισμένος με νέες ιδέες και λύσεις κυκλοφόρησε από την Netprint A.E. ο κατάλογος συστημάτων προβολής Digistand 2009. Στο νέο κατάλογο, δίπλα στις ήδη καταξιωμένες στην αγορά λύσεις προβολής με Roll-up, banner, «αράχνες» και άλλα συστήματα, ο επαγγελματίας θα βρει και μια σειρά νέες, έξυπνες προτάσεις για να υποστηρίξει την παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων του στους πελάτες του.

«Κρατήσαμε σταθερά υψηλή την ποιότητα μας, τόσο στα συστήματα προβολής όσο και στις εκτυπώσεις που τα συνοδεύουν, χρησιμοποιώντας πάντα υλικά και τεχνικές εκτύπωσης ειδικά επιλεγμένες για κάθε διαφορετική εφαρμογή. Κρατήσαμε επίσης σταθερά χαμηλές τις τιμές μας για να δώσουμε σε κάθε επιχείρηση μια οικονομική δυνατότητα να προβάλει τα προϊόντα της. Το μόνο πράγμα που αυξήσαμε είναι η ποικιλία και η πρωτοτυπία των λύσεων μας καθώς και η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτέλεσμα της καλύτερης οργάνωσης και των πρόσφατων επενδύσεων που πραγματοποιήσαμε», μας δήλωσε ο κ. Τριανταφύλλου, σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης της εταιρείας.

O νέος κατάλογος διατίθεται τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή από το τμήμα πωλήσεων της Netprint (τηλ. 210 2775714) ή μέσω του web site www.digistand.gr και απευθύνεται όχι μόνο στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ αλλά και στους απλούς επαγγελματίες που αναζητούν τρόπους να προβάλλουν τη δουλειά και τα προϊόντα τους.