Πρωτοποριακές λύσεις υψηλής ποιότητας και ευελιξίας, ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της φωτογραφικής αγοράς, παρουσιάζονται στο περίπτερο της Netprint A.E. στην Photovision 2009 (05.03-09.03.2009, πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο, Αθήνα). Οι λύσεις αυτές συνδυάζουν καινοτόμες τεχνικές εκτύπωσης, συστήματα προβολής και νέα υλικά και εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης και είναι ειδικά μελετημένες με στόχο την ποιότητα παραγωγής, την ευελιξία και το χαμηλό κόστος.

Στη Photovision 2009 η εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά στη φωτογραφική αγορά τη δυνατότητα εκτύπωσης με τη χρήση μελανιών UV σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά «καθημερινής χρήσης» όπως γυαλί, καθρέφτης, πλακάκια δαπέδου, MDF, δερματίνη, μοκέτα, τεντόπανο, αλλά και σε «κλασσικά» υλικά όπως foamboard, kappa, forex, allubond κ.α. Τα υλικά αυτά εκτυπώνονται στο νέο, υπερσύγχρονο ψηφιακο εκτυπωτικό σύστημα UV μελάνης Cube 260UV και μορφοποιούνται με τη χρήση ενός κοπτικού Esko Kongsberg XL 24, μια νέα επένδυση της εταιρείας που είναι πλέον σε πλήρη παραγωγική λειτουργία, παρέχοντας μεταξύ άλλων στον επαγγελματία φωτογράφο πρακτικά ανεξάντλητες δυνατότητες παρουσίασης της δουλειάς του.

Μαζί με τις νέες λύσεις εκτύπωσης, στη Photovision 2009 η Νetprint A.E. παρουσιάζει μια ευρεία ποικιλία συστημάτων προβολής από τις σειρές Digistand και Μ&Τ Displays. Τα συστήματα που θα παρουσιαστούν αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα των δύο σειρών, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και την ευκολία με την οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες προβολής κάθε επιχείρησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Netprint Α.Ε. συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου σχήματος και παράγει σε μηνιαία βάση αρκετές χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ψηφιακών εκτυπώσεων για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε μουσαμά, PVC, ύφασμα, σημαιόπανο, αυτοκόλλητο κ.α. Μεγάλο μέρος αυτής της παραγωγής αποτελεί αντικείμενο ολοκληρωμένων έργων που η εταιρεία υλοποιεί για αλυσίδες σημείων πώλησης αναλαμβάνοντας όλα τα στάδια της παραγωγής από την επιμέτρηση ως την τοποθέτηση και τη συντήρηση.