Την υποστήριξη της ΝΕΤPRINT A.E. σε θέματα μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης, ως σύμβουλος της διοικήσεως ανέλαβε το γραφείο ΤΟΑΤΟΜΟ Consulting Services του κ. Γιάννη Π. Τριανταφύλλου. Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει θέματα δημοσίων σχέσεων, εταιρικής εικόνας, εταιρικής επικοινωνίας και προβολής της εταιρείας με νέα εργαλεία, καθώς και την οργάνωση της εσωτερικής λειτουργίας και την υποστήριξη του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας.

Η ΝΕΤΠΡΙΝΤ Α.E. (www.netprint.gr) πρωτοπορεί στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων μικρής και μεγάλης διάστασης. Διαθέτοντας μια σύγχρονη και ευέλικτη παραγωγική μονάδα ψηφιακής εκτύπωσης, η εταιρεία προσφέρει καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες έντυπης και οπτικής επικοινωνίας των επιχειρηματιών πελατών της: ψηφιακές εκτυπώσεις ως και 5 μέτρων πλάτους, συστήματα προβολής για διακόσμηση & σήμανση καταστημάτων, επιγραφές & ειδικές διαφημιστικές εφαρμογές, επιμέλεια και παραγωγή εντύπων, τρισδιάστατες εκτυπώσεις και κατασκευές, κ.α.

Η ΝETPRINT πρόσφατα έθεσε σε λειτουργία ένα νέο, υπερσύγχρονο ψηφιακο εκτυπωτικό σύστημα UV μελάνης Cube 260UV και ένα κοπτικό Esko Kongsberg XL 24. Η νέα αυτή επένδυση της εταιρείας ενσωματώνει τεχνολογικές καινοτομίες και επιτρέπει την απευθείας εκτύπωση στα περισσότερα άκαμπτα υλικά εκτύπωσης (foamboard, kappa, forex κ.α.) αλλά και σε υλικά όπως ξύλο, δέρμα, μέταλλα κ.λπ., προσθέτοντας στα προϊόντα της πρωτοποριακές εφαρμογές.

«Η υποστήριξη των αναγκών μάρκετινγκ μιας δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας όπως η NETPRINT αποτελεί μια πρόκληση, ιδιαίτερα σε ένα έντονα μεταβαλλόμενο οικονομικό σκηνικό όπως των ημερών μας. Στόχος να βελτιώσουμε τα θεμελιώδη μεγέθη και λειτουργίες της εταιρείας και να εξασφαλίσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη της στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Τριανταφύλλου.