Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Netprint A.E. στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών (05-09.02.2009, Metropolitan Expo, Αθήνα). Οι πρωτοποριακές λύσεις της εταιρείας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και μεγάλης μερίδας εκθετών. Θετική εντύπωση προκάλεσε η ποικιλία και ευελιξία των εκθεσιακών συστημάτων προβολής που η Netprint προωθεί στην ελληνική αγορά, συστήματα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και την ευκολία με την οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες προβολής κάθε επιχείρησης.

Επιπλέον η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από πρωτοποριακές εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης, που εκτυπώνονται στο νέο, υπερσύγχρονο ψηφιακό εκτυπωτικό σύστημα UV μελάνης Cube 260UV και μορφοποιούνται με τη χρήση ενός κοπτικού Esko Kongsberg XL 24. Σε παραγωγική λειτουργία πλέον, η νέα αυτή επένδυση της εταιρείας ενσωματώνει τεχνολογικές καινοτομίες και επιτρέπει την απευθείας εκτύπωση στα περισσότερα άκαμπτα υλικά εκτύπωσης (foamboard, kappa, forex κ.α.) αλλά και σε υλικά όπως ξύλο, δέρμα, μέταλλα κ.λπ.

«Εμπλουτίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με ότι πιό σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει και προσφέρουμε σε κάθε επιχειρηματία, άμεσα, προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του.

Για παράδειγμα, πλέον, είναι δυνατή η σχεδίαση, εκτύπωση και μορφοποίηση “προσωποποιημένων” stand για σημεία πώλησης π.χ. προθήκες με τη μορφή του μπουκαλιού τυπωμένες με τα γραφικά του αντίστοιχου ποτού, δίνουμε έτσι ένα δυναμικό εργαλείο πωλήσεων σε κάθε επαγγελματία», μας δήλωσε ο κ. Η. Κουτουμάνος, εκπρόσωπος της Netprint.